onsdag 26 juni 2013

midsommar

På söndagen firade vi midsommar på Corazon Grande. Vi gjorde en midsommarstång, dansade små grodorna runt stången, åt gott och lekte många lekar. Det här var första året de har haft en midsommarstång här och flickorna tyckte nog det det var konstigt att göra ett kors som inte symboliserade ett kors, men de var ivriga att bygga upp den.
Det gröna binds fast
kransarna placeras
Ida bland blommorna
Midsommarstången förklaras färdig,
många händer har hjälpt till att placera varje liten blomma.

På kvällen grillade vi korv och bananer, åt glass med jordgubbar och grädde. Gott! 
bananer med choklad
korvgrillning
Den här midsommaren blev lite annorlunda än vanligt, inget villaliv med egna familjer och vänner. Men vi hade roligt och firade med en stor familj/vänner!

4 kommentarer:

  1. Hei. Hieno juhannus siellä Cochabambassa, mutta kuvista päätellen siellä oli pimeää. Meillä aurinko paistaa juhannuksena koko yön :) Olihan grillimakkara Snellmanin makkaraa !
    Onko pesukone jo ostettu? Minulla oli ensin väärä tilinumero ja sain avustukseni maksettua vasta tänään Adinan tilille. M & L

    SvaraRadera
  2. Vi har ännu inte köpt tvättmaskinen, det blir troligtvis någon dag nästa vecka. Vi har fått mycket bidrag, så vi kan också köpa annat till barnhemmet. Tusen tack för ert stöd! Hoppas ni har det bra där hemma!

    Ps. korven var gjord av natriumglutamat och full av tillsatt fosfat...

    SvaraRadera
  3. Vad fin majstång ni har gjort. Ni är nog kreativa. Synd att ni missade den goda grillkorven i år, men får ta dubbeldos sen när ni kommer hem.
    Roligt att höra att ni fått in pengar till maskinen och litet mera. Ha det gott :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jo vi måste ta igen oss i Finland igen :)

      Radera