tisdag 23 juli 2013

Tisdag

Nu har vi varit lite över sju veckor i Bolivia och har lite på sex veckor kvar. På samma gång som det har gått snabbt, så känns det också som att vi har varit här otroligt länge. Vi har endast 4 veckor kvar på barnhemmet, vilket känns ganska lite.. Vårt tvåveckors resande börjar närma sig, så vi har börjat planera lite noggrannare. Dödsvägen, Isla del Sol och Machu Picchu är fastslagna resmål. Sedan ska vi väl turista några dagar i Lima. Mer än det vet jag inte om vi hinner med..

Sådär annars i dag då..
Vi jobbade natt på barnhemmet, och slutade kl nio i morse. Nu har vi ledigt fram till en tre tiden, och jobbar sedan resten av dagen. Om vi orkar ska vi försöka ta oss ut på en länk.. eller i alla fall en promenad. Det var dagens planer. Ha det gott!


2 kommentarer:

  1. Hei Ida o Adina. Olemme edelleenkin mökillä Trolligrunnilla. Tänään on jo vähän lämpimämpää. (ensimmäinen päivä lomani aikana ilman pitkä kalsareita).
    Olen yrittänyt soittaa eilen ja tänään sinulle mutta yhteys ei onnistu. Täältä mökiltä ei saa Skype yhteyttä ollenkaan. Yritän soittaa vielä myöhemmin illalla ja huomenna. Kuitenkin saamme lukea aina kirjoituksianne blogista. Terveisin mam&pap.

    SvaraRadera
  2. Det är nå fel på mitt simkort, så man har inte kunnat ringa åt mig. Men imorgon fixar jag det, så på kvällen kan ni ringa! :)

    SvaraRadera