torsdag 18 juli 2013

Veckan som varit

Vi har varit lite dåliga på att uppdatera bloggen den senaste veckan. Flickorna är nu tillbaka i skolan, och dagarna har på något sätt bara runnit i väg. Vi har kört igång med piano-, engelska- och teckningslektionerna igen. Det finns dock inte allt för mycket tid över till sådant, flickorna lagar läxor dagarna i ända känns det som.

På mornarna, så länge flickorna är i skolan, går vi fortfarande på spanska lektioner. Det går sakta men säkert framåt. Vi har just påbörjat bok 2!

I dag tog de två missionärernas praktiktid här på barnhemmet slut. Vi hade avskedsmiddag på barnhemmet i går, och på kvällen var vi på bio tillsammans. De har varit här i sex månader. Det måste vara svårt att sluta efter en sån lång tid.

I morgon och på lördag har vi ledigt. Vi är ännu inte säkra på vad vi ska göra. Det börjar kännas dags för en resa, men ännu har vi inte möjlighet att ta ut fler dagar ledigt..

Det var lite om livet här. Vi kan också nämna att en ordentlig köldknäpp väntas till helgen. Förra helgen var det riktigt soligt och varmt, och vi trodde redan att sommaren hade återvänt. Men vi måste visst vänta ännu en stund på värmen..

Ida, Abby, Carmen, Adina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar